Workshops
IMG_2370
IMG_2411
IMG_2382
1.00
DSC_0772
DSC_0794
DSC_0690
DSC_0700
DSC_0696

TALKING STICK

De talkingstick is een praatstok die lang geleden bedacht is door de indianen.

Iemand verteld en anderen luisteren aandachtig naar degene die de talkingstick in handen heeft.

We gaan met de '' klets-pot'' kaartjes uitproberen of het werkt.

Daarna maken de kinderen zelf de praatstok.


DROMENVANGER

Nare dromen heeft iedereen wel eens. Een dromenvanger helpt deze te vangen en mooie dromen en gedachten door te laten.


EEN BEETJE LIEF GELUK 


Dat kunnen we altijd wel gebruiken!

We maken een mobile met '' geluks- hulpjes'' die je er ook af kan halen en mee kan nemen als je wat spannends gaat doen.


MIJN HUISJE THUISJE 

Dit is ju huis, of misschien wil je wel dat dit jou huis was.Hier is jouw veilige kamer, je bed en hier mag je helemaal je zelf zijn.

Hier mag je je terug trekken in je eigen wereld.


DIT BEN IK 

Dit wordt een persoonlijk boek. Wie ben je en wie is jou familie, je hobby's, hoe voel je je vandaag en wat wil je bewaren.

We maken piep kleine boekjes om in te schrijven en mapjes om van alles in op te bergen.


DE WENSBOOM

Wat wens je voor jezelf, je familie of misschien wel voor de wereld?

Soms zijn er mooie wensen uitgekomen die je in jouw boom gehangen hebt.

Dan mogen er best wel weer nieuwe wensen in.


NB. Bovenstaande workshops bied ik aan voor kindercentra of voor evenementen op scholen of anders zins.

geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, vanaf minimaal 6 en maximaal 8 kinderen per groep. Vanaf 6 jaar zijn de workshops aangepast.

Kosten 15,00 euro incl btw.IK VIND JE BERE-GOED

Hoe fijn is het om een compliment te krijgen! Er zijn allerlei voorbeelden om beregoed-beertjes te maken. Dan kun je jezelf of iemand anders blij maken.


JE BENT EEN KEI

Nog een workshop om blij van te worden. Je kunt stenen net zo mooi maken als je zelf wilt. Er zijn veel voorbeelden voor inspiratie. Met klei, verf en allerlei materialen kun je eigen ideeën uitwerken.   


VERHALEN DOBBELSTENEN

Samen met vriendjes of familie een verhaal maken is erg leuk. We bewerken zes blanco dobbelstenen met uitgestanste kleine figuurtjes en voorwerpjes. We maken er kaartjes bij van plekken of situaties waar een verhaal zich kan gaan afspelen. En nu verzinnen maar!


GELUKSDOOSJE

We gaan een doosje decoreren met allerlei materialen. We maken symbolische voorwerpjes die jouw geluk brengen om er in het doosje te doen. Denk maar aan een gelukssteentje, een beschermengeltje, enz.TARIEF VAN ALLE WORKSHOPS: ze duren ongeveer 1 ½ uur, per kind 15 euro incl. btw. Alle workshops zijn geschikt voor de leeftijd vanaf 8 jaar, vanaf 6 jaar is de workshop aangepast.


PARTIJTJE

Alle workshops die ik aanbied zijn ook geschikt om bij een kinderpartijtje te doen. Speciaal voor een partijtje is er ook nog ander aanbod, zoals: versierde panelen met spiegeltje of schoolbordje, een bostafereel, versieren van doosjes of pennenbakjes.  Dit kan in overleg bij een bezoekje in mijn atelier.

Tarief: duur van het partijtje is ruim 2 uur. Per kind 15 euro. Minimaal 6 en maximaal 8 kinderen. Vanaf 6 jaar-6kinderen. Vanaf 8 jaar-8 kinderen. 


WORKSHOP OUDER EN KIND

Heerlijk: samen met uw kind knutselen. Onder het genot van een kopje thee met wat lekkers, even afstand nemen van de dagelijkse hectiek. Allebei “creatief” bezig zijn met een eigen werkje. Keuze genoeg !!

Tarief: workshop van 2 uur, 50 euro incl. btw.HET KOFFERTJE:  EERSTE HULP BIJ IK WEET HET FF NIET

Het koffertje wat ik gebruik voor het coachen kan ook als workshop met een kind gedaan worden. Ook ouders zijn welkom bij de workshop. Het koffertje kan naar eigen idee versierd worden. We gaan uitgebreid de symbolieke voorwerpen bespreken die in het koffertje komen.

Het doel is kinderen hulpjes te geven voor vaardigheden die ze een beetje eng vinden of waar ze onzeker over zijn. Het koffertje kan voor het kind ook een plekje worden waar het zich kan uiten en waar het zelf spullen in kan bewaren die voor hem of haar belangrijk zijn.

Tarief: workshop van 3 uur, 70 euro incl. btw.  


MEMORY-DOOS

Er zijn veel momenten in een mensenleven die het verdienen om een speciaal plekje te krijgen. Denk maar aan herinneringen aan je schooltijd, een werkplek, ziekte periode of overlijden van een dierbare, een jubileum, trouwerij of feest enz. enz.

Een memory-doos is een mooie plek om even te genieten van dierbare spulletjes die in de doos bewaard worden of om troost te bieden.    

De memory-doos is voor groot en klein, voor alle leeftijden.

Tarief: workshop van 3 uur: 70 euro incl. btw.